Our solution, your success

Our solution, your success

Our solution, your success

Ammattitaitoista kirjanpitoa

DND Accounting Oy suorittaa kaikki kirjanpitoon liittyvät tehtävät huolellisesti yli 17 vuoden kokemuksella. Käytämme kirjanpitoon ohjelmistoja, joiden avulla saat ajantasaiset raportit aina nopeasti sähköisessä muodossa. Palvelemme niin kotimaisia kuin kansainvälisiä yrityksiä. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingissä.

Jätä yrityksesi kirjanpito osaaviin käsiin

Kirjanpito on usein ensimmäinen asia, johon aloittava yritys tarvitsee ulkopuolisen kumppanin apua. Lain mukaan kaikki yritykset sekä liike- tai ammattitoimintaa harjoittavat yksityishenkilöt ovat kirjanpitovelvollisia. Kirjanpito muodostuu yrityksen kuluista, tuotoista, omaisuudesta, veloista ja varoista. Yrityksen tekemä tulos selviää tilinpäätöksestä, joka laaditaan kirjanpidon perusteella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Vastaamme kaikkiin kirjanpitoon ja taloushallinnon palveluihin liittyviin kysymyksiisi mielellämme. Palvelemme yrityksiä Helsingistä käsin koko Suomen alueella, myös kansainvälisesti. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai sivujemme lomakkeella.

Ota meihin yhteyttä!

Soita, lähetä sähköpostia tai laita viesti lomakkeella. Palaamme pian asiaan.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

DnD Accounting Oy
Kaisaniemenkatu 10
00100 HELSINKI

Y-tunnus: 25154356
Puh: +358505210217

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

DnD Accounting Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha