Bokföringsbyrå i Helsingfors erbjuder heltäckande service

DND Accounting Oy är en bokföringsbyrå som grundades av Antti Siltanen 2012. Vi har redan över 17 års samlad erfarenhet av olika typer av uppdrag inom ekonomiadministration. Vår byrå finns i Helsingfors. Våra kunder är både nationella och internationella företag i olika storlekar. Vi betjänar även på engelska och svenska.

Mångsidig kompetens

Vi erbjuder traditionella bokföringsbyråtjänster till både nyföretagare och företag som varit verksamma under lång tid. Vi levererar alltid nödvändiga rapporter snabbt i elektronisk form. Vi erbjuder även hjälp vid alla eventuella problemsituationer som en företagare kan stöta på i pappersdjungeln.

Allt under samma tak

  • Elektroniska bokföringsbyråtjänster
  • Bolagsbildning
  • Bokslut
  • Anmälningar och deklarationer till myndigheter
  • Rapportering
  • Konsultering
  • Löneberäkning

Tack vare vårt samarbetsnätverk kan vi skräddarsy ett heltäckande servicepaket som täcker behoven i ditt företag. Våra samarbetspartners har stor erfarenhet av till exempel finansiering, upprättande av affärsverksamhetsplaner, upprättande av budget och andra frågor som påverkar dina finansieringsbeslut.

Företagaren Antti Siltanen

”Jag är Antti Siltanen, ekonomie magister och VD för DND Accounting. Under min 17 år långa karriär har jag arbetat på såväl små som stora bokföringsbyråer. Min vision är att alltid erbjuda mina kundföretag skräddarsydda och så effektiva tjänster som möjligt – med hänsyn till de enskilda behoven hos respektive företag och bransch. Jag är även delägare i Oulun Tasekeskus Oy.”

Kontakta oss och fråga mer

När du letar efter en professionell bokföringsbyrå, vänd dig till oss! Från Helsingfors betjänar vi företag i hela Finland. Ring, skicka e-post eller lämna en kontaktförfrågan via formuläret på vår webbplats så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Kontakta oss!

Ring, skicka e-post eller lämna ett meddelande via formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Punavuorenkatu 20 D 37, Helsinki

Kontakter

DND Accounting Oy
Rödbergsgatan 20 D 37
00150
Helsingfors
antti.siltanen@dndaccounting.com